La Marxa Infantil torna a descobrir l’entorn natural de la ciutat a més de 2.000 infants

08/04/2019 – REDACCIÓ /

La 61a edició de la Marxa Infantil va ser un èxit. El temps va respectar aquesta tradició santcugatenca, impulsada l’any 1958 per un grup que volia difondre l’excursionisme entre els petits de la casa. Més de 60 anys després, les noves generacions de santcugatencs van gaudir de l’espai natural de la seva ciutat en un dia radiant.

marxa-infantil-santcugat-2019
Instant de la Marxa Infantil de Sant Cugat

Més de 1.000 parelles van caminar pels boscos de Collserola en una de les marxes de la regularitat infantils més emblemàtiques de Catalunya.

En total, els infants van caminar deu quilòmetres en un recorregut circular que va transcorrer pels principals indrets de Torre Negra i la part santcugatenca de la Serra de Collserola: l’Escola Avenç, Pi d’en Xandri, Torreferrera, Can Coll, Can Codonyers i Torre Cendrera.

La marxa va comptar amb sis controls i tres descansos. El primer descans va arribar en el control 1 amb una parada tècnica per esmorzar. El segon i tercer descans es va fer en el control 3 i 6, respectivament, per descansar i beure aigua.

En tot moment, la Marxa Infantil va estar vigilada per voluntaris del Club Muntanyenc i Creu Roja i personal de Prevenció d’Incendis Forestals ADF Sant Cugat, Protecció Civil i la Policia Local. No es va registrar cap incident destacat, fora de les petites eventualitats habituals en aquests esdeveniments.

L’edició d’enguany d’enguany de la Marxa Infantil va destinar un euro de cada inscripció a un projecte educatiu i d’integració d’infants amb la hipoteràpia de la Fundació Federica Cerdà de Sant Cugat.

Els resultats de la 61 edició de la Marxa Infantil es publicaran en el número d’abril de la revista Sant Cugat Magazine i a la web TVSantCugat.cat.

Quan se sàpiguen els resultats, es convocarà als guanyadors dels premis el dia i l’hora de l’entrega dels guardons.

Pots veure les principals fotografies de La Marxa en aquesta galeria i l’especial de TV Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar