El festival Lumínic de Sant Cugat celebra la 5a edició amb una desena d’exposicions i activitats paral·leles fins al 14 de juliol

El festival de fotografia d’autor Lumínic s’ha inaugurat de forma oficial amb un acte al Claustre amb l’assistència de l’alcalde de Sant Cugat. Fins al 14 de juliol, el certamen oferirà una desena de mostres fotogràfiques a espais públics emblemàtics com el Monestir, la Casa de Cultura o el Celler Modernista i altres de privats com la llibreria Abacus o el concessionari Movento Sarsa Skoda Sant Cugat.

A més de les exposicions de fotografia, el festival també organitza diverses activitats paral·leles com xerrades, projeccions i taules rodones. Amb l’objectiu de fomentar el col·leccionisme, per segon any consecutiu, també es farà el Mercat Fotogràfic d’Obra Artística al Celler Modernista de Sant Cugat.

Enguany el festival Lumínic s’inspira en l’inconscient per presentar una desena d’exposicions amb clar protagonisme femení. Així, es podran veure obres de fotògrafes de prestigi com Diambra Mariani, Laura F. Izuzquiza i Laura Voskian. Un dels plats forts serà l’exposició ‘Fotos amb juguets’ del fotògraf Gabriel Casas i Galobardes (1892-1973) a l’Arxiu Nacional.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar