La Pegatina, Balkan Paradise Orchestra i Ebri Knight, concerts de Festa Major

(18/05/2022 – Redacció)  

Sant Cugat viurà aquest any una Festa Major de  6 dies, del 28 de juny al 3 de juliol. Versió expandida de la festa grossa per celebrar la recuperació de la presencialitat sense restriccions a carrers i places.

Imatge d’arxiu de Festa Major

Enguany hi ha novetats als espais. L’arrossada, que darrerament s’havia fet a Rambla del Celler, marxa al passeig de Gaudí; La Taverna, amb food trucks i concerts, es trasllada al parc de Ramon Barnils, i els concerts de gran format tindran de referent el Parc de l’Arborètum.

Aquest darrer espai serà escenari del concert de La Pegatina (1 de juliol), que presenta el nou disc “Hacia otra parte”. La música tindrà també protagonistes com Balkan Paradise Orchestra (30 de juny) al parc de Ramon Barnils, i Ebri Knight (2 de juliol) que la farà grossa a la plaça d’Octavià.

Comencen els assajos del Paga-li, Joan

Del 25 de maig al 22 de juny es faran els assajos del tradicional ball als Jardins del Paga-li, Joan, que en cas de pluja, aniran al Celler Modernista. Els assajos seran els dimecres i divendres de 18.30 a 19.30 H per als infants (de 6 a 16 anys)  i de 20 a 21 h, per al grup d’adults.

Aquest és el calendari d’assajos:

·         Maig: 25, 27

·         Juny: 1, 3, 8, 10, 15, 17*, 22

* L’assaig del 17 de juny es farà al Celler Modernista

Les inscripcions es poden fer a partir del 20 de maig a: www.santcugat.cat/avis/pagalijoan o directament al qüestionari que ha preparat l’entitat: https://forms.gle/Sbw1dMHAMyhYaRgJ6

El Paga-li, Joan serà el dimecres 29 de juny a les 20.15 H a l’Hort de l’Abat – Jardins del Paga-li, Joan.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar