La Penya Blaugrana Sant Cugat-H8S presenta els seus equips en un gran acte amb Hristo Stoichkov i Joan Laporta

(12/3/2024 – Redacció)

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha acollit l’acte de presentació dels seus 24 equips de l’Escola de Futbol Hristo Stoichkov (H8S). Prop de 400 jugadors i jugadores van participar en aquest acte que va comptar amb la presència del mateix exjugador del FC Barcelona Hristo Stoichkov. La presentació va comptar amb la presència de moltes autoritats com l’alcalde de Sant Cugat, presidents d’altres entitats esportives de la ciutat i també de la visita sorpresa del president del FCB Joan Laporta.

Tot i que el president de la PB Sant Cugat-H8S, Josep Maria Félez, no va fer peticions a l’alcalde durant el seu parlament, Josep Maria Vallès es va comprometre a cobrir la grada del camp de Can Magí. 

L’acte es va cloure amb el Partit de les Estrelles, on a més de Hristo Stoichkov van participar altres d’exjugadors del FC Barcelona com Javier Saviola, Sergi Barjuan o  Gerard López i d’altres com el periodista Xavi Torres.  L’equip dels Amics del Hristo es van enfrontar a un combinat de jugadors de la PB Sant Cugat, molt d’ells de l’equip que va aconseguir ascendir de 3a a 2a Regional la temporada 2002-2003.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar