La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf demana celeritat a l’INCASÒL

(04/06/2022 – Redacció)  

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf ha fet arribar una carta a la directora de l’INCASÒL, Mercè Conesa, i altres responsables de l’organisme, per avançar en el projecte d’un parc interurbà a l’antic golf de Can Sant Joan. El correu també ha arribat a les alcaldies i regidors dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat.

En aquesta nova carta demanen fer manteniment, bàsicament gestió de les deixalles, sega i les tanques. A la vegada fer arribar una proposta de conveni als ajuntaments que permeti fer ús provisional de l’espai així com començar els tràmits per fer les modificacions urbanístiques pertinents i preparar el consorci, o estructura que es consideri, per definir els usos definitius i la (co)gestió de l’espai.

La plataforma assegura que “de tot el que hem llistat, trobem a faltar un calendari de treball clar, ja que actualment només hi ha declaracions de bones intencions però no fets. Insistim de nou, també, en la celebració periòdica de reunions a 4 bandes (ajuntaments, Incasòl i plataforma) que permetin fer un seguiment dels acords i dels treballs que es realitzen“.

A més conviden a totes les administracions implicades “a posar fil a l’agulla per anar avançant i concretant tots els aspectes mencionats“.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar