La policia interposa 116 denúncies Covid en botellots aquest cap de setmana a Sant Cugat

12/07/2021 – Redacció /

La policia ha dissolt aquest cap de setmana 15 botellots d’entre 10 i 50 persones a la ciutat i ha interposat 116 denúncies Covid. A la vegada s’han fet 7 intervencions per molèsties als veïns i festes privades i han actuat en dues 2 baralles sense incidents greus. El cap de setmana també ha finalitzat amb un accident circulació amb un ferit de poca consideració i 2 delictes de seguretat viària. L’Ajuntament també ha incrementat la presència de Policia Local i Protecció Civil per informar a la ciutadania i evitar aglomeracions a la via pública i botellots per part de joves.

A la vegada el consistori va decidir el divendres suspendre per prudència part de les activitats previstes, sobretot concerts, de la Festa Major del barri de Mira-sol, així com del programa cultural “Sant Cugat al descobert”. L’objectiu és, sobretot, evitar activitats que puguin comportar aglomeracions per part del jovent.

L’alcaldessa Mireia Ingla explicant als mitjans de comunicació les noves mesures durant la Festa Major de Mira-sol

L’alcaldessa Mireia Ingla va anunciar el cribratge massiu i els canvis a la festa Major de Mira-sol abans del pregó que donava tret d’inici a tres dies de Festa. El pregó va anar a càrrec de la primera promoció de l’institut-escola Catalunya i van assistir una trentena de persones. Els alumnes van assegurar que era un orgull ser pregoners i van explicar que significava per ells Mira-sol.

Moment del pregó de la Festa Major de Mira-sol

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar