La policia local vigilarà la parcel·la on s’ubicava la discoteca Drinkking Lemon per evitar entrades després del seu desnonament

(15/07/2022 – Redacció)  

Es preveu que siguin molts els usuaris de la discoteca Drinkking Lemon que aquests dies encara s’acostin a les seves instal·lacions per a fer-ne’n us, sense saber que aquesta ha estat desnonada. Per aquest motiu, la policia local vigilarà la parcel·la pública on s’ubicava aquest centre d¡oci nocturn evitar entrades alienes al recinte. La mesura s’aplicarà fins que entri en funcionament el servei de seguretat privada que ha contractat l’Ajuntament.

Els jutjats havien ordenat el desnonament de la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat per un deute de 4,5 MEUR a l’Ajuntament

El jutjat de primera instància número 4 de Rubí va ordenar el desnonament de la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat aquest dijous. L’Ajuntament va demandar l’empresa Reostat S.A. per no pagar el cànon per l’ús de terrenys municipals on està ubicada la discoteca. El deute s’acumula des del 2006 i arriba als 4,5 MEUR. Tot i que no és Reostat S.A. qui estava gestionant actualment la discoteca, havia llogat les instal·lacions a una altre empresa NitSab, que és potser la gran perjudicada del desnonament i que deixa sense feina a 60 treballadors.

A més a més, hi havia una persona que vivia a la mateixa parcel·la i que després del desnonament ha manifestat la seva voluntat d’anar a viure amb un familiar a Sabadell. En tot cas, Serveis Socials de l’Ajuntament s’han posat a la seva disposició per a oferir-li atenció d’urgència si ho necessita.

Ara aquests terrenys tornen a ser de titularitat municipal. L’Ajuntament va cedir el juny de 2006 a Reostat l’ús de la parcel·la en compliment d’un conveni urbanístic, aprovat pel ple el 2003, per un període de 40 anys a canvi del pagament d’un cànon anual. 

Segons Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, “després de 16 anys de no pagar el cànon acordat i d’un procediment judicial, l’Ajuntament recupera aquest espai municipal i es tanca una discoteca que ha comportat molts problemes de soroll, seguretat i civisme. Sant Cugat guanya un espai i ara estudiarem i valorarem quins són els millors usos que li podem donar”.  

 Arran de la clausura de Drinkking Lemon, l’Ajuntament activarà aquest divendres i dissabte a la nit un dispositiu policial especial a la zona per notificar a les usuàries i usuaris que s’hi desplacin el tancament de la discoteca i el cessament definitiu de l’activitat.

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger