La regidora Alba Gordó és nomenada cap de relacions institucionals de la conselleria d’Acció Climàtica

(8/11/2022 –  Redacció)  

La regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat Alba Gordó ha estat nomenada cap de relacions institucionals de la conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. La santcugatenca, regidora per ERC, exercia des de fa 3 anys com a Comissionada per l’Emergència Climàtica de l’ajuntament, a més  de regidora de Sostenibilitat i de Joventut. Alba Gordó ha afirmat en un comunicat a les xarxes que la seva intenció és continuar compromesa amb les seves tasques a l’Ajuntament “al servei de la ciutadania, per continuar impulsant Sant Cugat i preparar-lo pels reptes del segle XXI”.

Alba Gordó: “Després de prometre-se’ns tot, la meva generació ens trobem immersos en un mar de crisis. La climàtica i de biodiversitat, l’energètica, la del deute i la social, la de cures i salut mental… Davant aquest pessimisme de la raó, cal que imperi sempre l’optimisme de la voluntat. És per això, que he acceptat ser nomenada responsable de l’oficina de relacions institucionals de la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Per treballar ara també pel conjunt del país, la seva gent i el seu paisatge, i fer-ho a l’equip de la consellera Teresa Jordà”.

La santcugatenca Alba Gordó passarà a encapçalar de l’oficina de relacions institucionals de la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, que lidera la també republicana Teresa Jordà. Serà una més de la llarga llista de regidors santcugatencs que han passat a ocupar alts càrrecs de la Generalitat, entre ells, el més conegut ha estat el fins fa unes setmanes vicepresident del govern Jordi Puigneró de Junts per Catalunya.

 

Imatge d’arsiu: Premsa Ajuntament 2021

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar