La Sala Rusiñol celebra el seu 38è aniversari amb un homenatge a Casas Anfruns

(3/4/2024 – Redacció)

A la Sala Rusiñol presenta aquest mes de maig una exposició única dedicada al reconegut pintor Casas Anfruns. Una  mostra amb la que no no només volen recordar el talent i la contribució a l’art d’aquest artista que ens va deixar al 2023, sinó que també ha servit per a celebrar el 38è aniversari de la galeria santcugatenca.

L’acte d’inauguració d’aquesta exposició homenatge va omplir la Sala Rusiñol i va comptar amb la presència de la regidora de cultura i de Teresa Casas, filla de l’artista. Els crítics d’art han destacat a Casas Anfruns per “la seva paleta vibrant i el seu estil distintiu, amb el que va capturar l’essència i la bellesa de temes relacionats amb la seva estimada Barcelona”. L’artista va ser un apassionat defensor de l’arquitectura de Gaudí, i la seva obra reflecteix aquest amor per les formes orgàniques i els colors vius que defineixen l’estil modernista. A més a més, la seva curiositat i la seva passió per viatjar el van portar a explorar i interpretar amb la seva pinzellada diferents ciutats europees, oferint-nos una visió única i personal de cada lloc.

En aquesta exposició homenatge, els visitants tindran l’oportunitat d’endinsar-se en el món de Casas Anfruns, recorrent les seves obres més representatives. A través dels seus quadres, podrem reviure els carrers de Barcelona, maravellar-nos amb les seves interpretacions dels edificis més emblemàtics de Gaudí i viatjar virtualment a les ciutats europees que va capturar amb tanta sensibilitat i detall.  

La mostra de Casas Anfruns es podrà visitar a la Sala Rusiñol fins al proper 4 de juny.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar