La Sala Rusiñol presenta l’exposició i el llibre “Una vida entre dos oceans” del japonés Shigeyoshi Koyama

(25/11/2023 – Redacció)

Shigeyoshi Koyama (Osaka 1940) és un artista japonès que resideix a Cadaqués fa ja més de cinquanta anys i que ha sabut captar la bellesa i l’essència de les seves costes en la seva obra des d’un punt de vista únic. Una barreja entre el meditarrani i el pacífic que es plasma en l’exposició  “Una vida entre dos oceans” que es pot visitar a la Sala Rusiñol fins a finals de Nadal.

Shigeyoshi Koyama: “Vaig arribar a Cadaqués a l’octubre del 1970 i des de llavors la meva obra a girat al voltantaquest poble. Joan Sala, l’editor del meu llibre biogràfic diu que la meva obra és global, perquè també pinto peixos, flors, el reflex de la llum sobre el mar, les corrents de l’aigua i a vegades pintures abstractes”.

A més de l’exposició, durant la inauguració es va presentar el llibre de Miquel Manzano que sota el mateix nom “Una vida entre dos oceans”, fa un repàs de la seva carrera artística de l’artista amb una visió profunda de la seva creativitat i contribució al món de l’art.

Amb aquesta exposició, la Sala Rusiñol torna a participar un any més de la Setmana de l’Art que organitza l’associació de Galeries d’Art de Catalunya, amb l’objectiu de promoure l’art modern i contemporani a Sant Cugat i Catalunya.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar