La segona edició de la reVolta, que s’havia de celebrar a Sant Cugat, s’ajorna fins al 2021

05/05/2020 – REDACCIÓ /

La segona edició de la reVolta, la cursa femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que tenia previst acollir Sant Cugat el 12 de juliol, s’ajorna fins al 2021 a causa de les afectacions que ha generat la pandèmia del coronavirus. La impossibilitat de realitzar la cursa amb les condicions desitjades en la data prevista ha impulsat l’endarreriment de la prova, en una decisió consensuada amb l’Ajuntament de Sant Cugat. Tot i això la ciutat es mantindrà com a seu de la sortida i l’arribada de la cursa el 2021.

volta-ciclista-femenina

Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya: “Hem seguit els mateixos criteris que amb la Volta a l’hora de decidir posposar la cursa fins a l’any vinent. Volem celebrar la reVolta amb les màximes garanties i amb la seguretat que es donaran les millors condicions perquè la prova tingui tots els al·licients que mereix“. Per la seva banda, la regidora d’Esports, Gemma Aristoy, ha afirmat que “l’Ajuntament de Sant Cugat referma el seu compromís amb la reVolta i el ciclisme femení. Per això mantenim l’acord per l’any vinent. Volem que el nostre municipi sigui el lloc de referència de la pròxima edició de la cursa, el 2021“.

La data exacta de la segona edició de la reVolta es concretarà durant els pròxims mesos en funció de com quedi configurat el calendari ciclista per al 2021. L’objectiu és trobar aquella data que permeti comptar amb una destacada participació d’equips estatals i internacionals. També es continuarà treballant per a configurar un recorregut atractiu per a ciclistes i públic.

La reVolta va viure la seva primera edició l’any 2018, coincidint amb l’última etapa de la 98a edició de la Volta, amb un recorregut pel circuit de la muntanya de Montjuïc. La cursa va ser un èxit de participació i d’assistència de públic.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger