La segona fase de la vianantització de l’avinguda de Cerdanyola començarà al gener

(7/12/2022 –  Redacció)  

L’Ajuntament ha presentat als veïns el projecte de remodelació de la segona fase d’avinguda de Cerdanyola, que comprèn el tram entre el passeig de Torre Blanca i el carrer de Borrell. D’aquesta manera, es completarà la transformació d’aquesta via, guanyant espai per a les persones i promovent una mobilitat més segura i més saludable, amb accés restringit de vehicles.

Està previst que a mitjans d’aquest mateix desembre comencin algunes actuacions, però el gruix dels treballs començarà passat les festes de Nadal. Durant les obres, es garantirà el pas per a vianants i també, en la mesura del possible l’accés del veïnat als seus aparcaments. Pel que fa a la càrrega i descàrrega, es crearan zones d’estacionament en espais propers a l’obra. 

També s’eliminen les parades d’autobús de l’avinguda Cerdanyola amb passeig Torre Blanca i la del passeig Torre Blanca amb el carrer Vallès, i les línies de l’autobús urbà que hi passen, modificaran el seu recorregut per tal de cobrir el servei amb quatre parades als voltants d’aquesta via.

  • Rambla del Torrent d’en Xandri amb av. Ragull
  • Rambla del Celler amb el carrer Vallès (davant de la Pollancreda)
  • Rambla del Celler, entre els carrer amb el passeig torreblanca
  • Passeig de Francesc Macià amb carrer de la Creu.

A més de la vianantització, que seguirà el mateix model del tram ja realitzat, s’aprofitarà per renovar la xarxa de clavegueram, substituir l’enllumenat i posar nou arbrat i mobiliari urbà.

Els treballs van a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, tenen un pressupost d’1.428.548,55 €, i es preveu que s’allarguin fins a l’estiu del 2023. Després d’aquesta segona fase, encara faltarà executar una tercera fase, entre el carrer Borrell i la plaça de la Pelleria.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar