La Simfònica inicia a Sant Cugat la gira del tradicional concert de Valsos i Danses

(27/12/2023 – Redacció)

Es tracta d’un dels concerts més tradicionals de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat que cada any celebra el Nadal amb un gran repertori i moltes sorpreses. Una nit màgica que aquest any compta la participació de la popular actriu Lloll Bertran i amb la que el bon humor està garantit. Aquest 27 de desembre s’estrena al Teatre-Auditori de Sant Cugat, amb entrades exhaurides, la gira de concerts dels Valsos i Danses que també es podrà gaudir a altres sis ciutats catalanes: Cornellà, Premià de Mar, Reus, Badalona, Vilassar de Dalt i Montcada i Reixac.

Es tracta d’un atractiu programa que combina la música clàssica i la tradició popular per celebrar les festes nadalenques. El concert de Valsos i Danses, dirigit per Salvador Brotons, és un concert per a tota la família que ha esdevingut tradicional de les festes nadalenques. Enguany l’orquestra presenta un programa dedicat a obres de la família Strauss, les que protagonitzen des de l’any 1941 el Concert de Cap d’Any al Musikverein de Viena, l’esdeveniment televisiu musical més seguit arreu del món. Aquesta barreja tan elegant de música popular amb música simfònica va triomfar al segle XIX a la capital austríaca i, dels salons de ball, a poc a poc va anar passant a les sales de concert.

Al final del concert, amb “Nadales Catalanes” es podrà gaudir d’un tast de la nostra música més arrelada a la tradició popular i en els “bisos no hi faltarà el “Danubi blau” ni la “Marxa Radetzky”.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar