La Simfònica presenta la temporada 2023-2024 amb un repertori de pel·lícula al Celler Modernista

(16/08/2023 – Redacció)  

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha presentat la seva Temporada 2023-2024 amb un concert a càrrec del seu Septet de Metalls en un marc tan especial com el Celler Modernista de Sant Cugat. Els assistents han pogut gaudir d’un repertori on destaquen les bandes sonores de pel·lícules en un acte que des de l’Orquestra han volgut dedicar al seu públic. Durant aquesta temporada, com acostuma a ser una tradició, la Simfònica estrenarà els seus grans concerts al Teatre-Auditori i després farà gira per diverses ciutats.

El repertori que s’ha pogut sentir al Celler Modernista a càrrec del Septet de Metalls de L’Orquestra Simfònica Sant Cugat, ha servit per a posar en valor la qualitat individual d’alguns músics de la formació. L’acte ha comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès i de molts representants de la Simfònica, de bona part dels directors i solistes que participaran als concerts de la temporada, i també socis i patrocinadors de l’Orquestra i personalitats de la vida cultural santcugatenca.

La propera gran cita amb l’OSSC i que marca l’inici de la seva nova temporada a la nostra ciutat serà el proper 6 d’octubre amb el concert de la 5a de Txaikovski al Teatre-Auditori de Sant Cugat.  Josep Ferré,  el fundador i director artístic de la Fundació de la Simfònica Sant Cugat, també dirigirà dos concerts d’aquesta nova temporada: el de Beethoven & Dvorak del 17 de novembre i el tradicional concert de Sant Jordi. Una de les sorpreses de la presentació ha estat la presència de la popular actriu Lloll Bertran, que participarà al Concert de Valsos i Danses del 27 de desembre.

El 15 de març s’ha programat un concert romàntic per piano i orquestar que comptarà amb el talent del darrer guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals, el pianista Jonathan Mamora. Una col·laboració entre aquest prestigiós concurs de talent i l’OSSC a la que se li donarà continuitat. La temporada es clourà amb un gran concert que es durà a terme al Teatre-Auditori el 17 de maig i quatre dies després al Palau de la Música Catalana. L’Stabat Mater de Salvador Brotons amb la participació del Cor Jove Amics de la Unió i el Cor de Cambra Granollers.

Ja podeu reservar els abonaments i les entrades pels concerts d’aquesta nova temporada al web de l’OSSC.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar