La Simfònica torna a omplir el Teatre-Auditori amb un repertori de compositors del segle XX

(27/02/2023 – Redacció)   

Amb l’obertura “Candide” del compositor nord-americà Leonard Bernstein (1918-1990) va arrencar el darrer concert de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Una peça molt especial per a la directora convidada Roit Feldenkreis, que assegura que Bernstein ha estat la seva principal font d’inspiració des que va decidir ser directora d’orquestra.

Va ser la primera peça d’un programa que va incloure temes de grans compositors del segle XX com Aaron Copland, Eyal Rich,  Arturo Márquez i Aram Khatxaturian. Va ser en el concert per a flauta travessera i orquestra d’aquest darrer on va intervenir la flautista solista santcugatenca Elisabet Franch.

La propera gran cita amb la SImfònica serà el proper 21 d’abril. Es tracta d’un concert de Sant Jordi molt especial on el director titular de l’orquestra interpretarà obres compostes per ell mateix. Salvador Brotons, a més de ser un director amb una àmplia experiència amb orquestres de tot el món, és un dels compositors catalans amb més prestigi internacional. Entre les obres del programa destaquem el concert per a tenora i orquestra i l’estrena de la simfonia mondial de la darrera simfonia, la núm. 7 “Ausiàs March”.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger