La Taula d’Arts Escèniques-Dansa es presenta a Sant Cugat amb l’espectacle “El carrer dansa”

(17/04/2023 – Redacció)   

La Taula d’Arts Escèniques-Dansa es va formalitzar fa uns mesos a Sant Cugat com a òrgan de participació ciutadana del Consell de Cultura. El seu objectiu és impulsar la dansa amb una mirada oberta, transversal i participativa i la integren 12 entitats i escoles de dansa de la ciutat. Totes elles s’han compromès a treballar conjuntament i de forma unitària, per sobre dels interessos individuals, i una de les seves primeres accions públiques serà el muntatge “El carrer dansa”.

Es tracta d’un un espectacle itinerant i participatiu ideat per Ana Pérez i dirigit per Iban Beltran, en què hi participen l’espai de La Tacones, l’Esbart Sant Cugat, Sant Cugat Dance Academy, l’Escola Sant Cugat, Centre de Dansa Laura Esteve, Tarab Dansa Oriental, Global Movement i General Giap. Un projecte, que La Tacones ha cedit a la Taula de Dansa, ja s’ha celebrat amb èxit en altres ciutats de l’àrea metropolitana, com ara Santa Coloma.

La intenció de la taula era organitzar-lo en motiu del Dia Internacional de la Dansa del 29 d’abril, però a causa del festiu del primer de maig la  celebració s’ha avançat al 22 d’abril.

El recorregut començarà a les 12 h a la pl. de Lluís Millet i finalitzarà a la pl. de Can Quitèria, amb cloenda amb totes les escoles i professionals que participen.

Els ballarins faran intervencions en diferents punts del recorregut acompanyats per un carro equipat amb un equip de so que posarà un fil musical al llarg de tot el camí (Lluís Millet, Àngel Guimerà, Valldoreix, Sant Antoni, pl. Barcelona i pl. Can Quitèria)

La Taula de Dansa té plantejada una segona acció al carrer de cara a l’octubre, en la qual plantejaran diferents tastets de dansa a peu de plaça perquè tant les entitats i escoles de dansa com qualsevol persona que vulgui pugui ballar.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger