“La triple oportunitat”

La triple oportunitat

model-opinio-ramon-gutierrez
Arriben dos mesos intensos políticament, em puc imaginar el cansament que tres campanyes electorals generaran també en la ciutadania, poca gent -m’hi incloc- entenem que s’hagi avançat les eleccions generals, i molta no té clar encara el que votarà o si tan sols anirà a votar.

A la nostra ciutat hem viscut en els últims anys com han aparegut uns nous moviments socials que actuen localment però que pensen globalment, el moviment feminista, de les llogateres, dels pensionistes, i ara més recentment d’estudiants reclamant polítiques pel futur del planeta. A totes les persones que participen en aquests moviments els he de dir que s’acosten tres eleccions on es poden canviar moltes coses.

No podem deixar que ningú es quedi a casa, que torni la dreta que ens vol prendre drets i llibertats, que la Unió Europea no estigui a l’altura dels reptes climàtics i de defensa dels drets humans al mediterrani, que l’Ajuntament segueixi governat pel mateix partit de fa més 30 anys. No podem perdre aquesta triple oportunitat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger