La Unió Proposa “Si em vagués”: poesia, música i dansa

(12/05/2023 – Redacció)   

Aquest dissabte es presenta a la Sala Clavé de la Unió l’obra “Si em vagués”. Un espectacle de poesia, dansa i música de Lali Mateu, Roger Cusidó i Gerard Díaz, creador i únic membre de la companyia MINIMíssima.

L’obra neix del treball realitzat en les residències artístiques a La Unió Santcugatenca el primer trimestre del 2022. Un programa de suport a projectes de creació artística engegat per La Unió Santcugatenca què consisteix a cedir l’ús d’espais i recursos per al desenvolupament de propostes d’arts en viu.

Els poemes que conformen l’espectacle formen part del recull “Poemari per acordió” (Segell Miscroscopi), creats de forma semiautomàtica per Gerard Díaz, compositor també, de la música què els acompanya.

La dansa de Lali Mateu i Roger Cusidó parteix de l’arrel tradicional, la dansa popular, el gest qüotidià i el joc. La coreografia d’aquests artistes, enllaça també la creació del moviment corporal a la idea d’escriptura semiautomàtica.

Les entrades estan gairebé exhaurides, però encara es poden aconseguir mitjançant la web de la Xarxa de centres culturals polivalents de Sant Cugat o bé a la taquilla.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger