La veïna Yolanda Rodríguez torna a viure al carrer des del juliol per reclamar un habitatge digne

26/08/2019 – Josep Lluís Silva/

La mateixa veïna, Yolanda Rodríguez, ha informat a través de les seves xarxes socials, que està vivint al carrer des del 23 de juliol perquè, tot i tenir ingressos, no pot pagar-se ni una habitació.

yolanda-rodriguez-habitatge-digne-santcugat
Yolanda Rodríguez, dormint davant de l’Ajuntament. Foto publicada al seu perfil de Facebook.

Rodríguez ha assegurat, a més, que ha demanat als Serveis Socials de l’Ajuntament una solució al seu cas i que no ha obtingut una resposta que satisfaci les seves necessitats.

Davant d’aquesta situació, ha decidit repetir l’acció reivindicativa de l’any passat i tornar a viure al carrer, en concret, davant de l’ajuntament, per tornar a fer visible la problemàtica de l’habitatge a Sant Cugat.

L’any passat va decidir despullar-se i estar-se davant de l’Ajuntament de Sant Cugat per fer visible el seu cas. Després d’anar als Serveis Socials i al Síndic de Greuges, entre altres serveis municipals, no ha trobat la solució als seus problemes referents a l’habitatge.

Fonts de l’ajuntament han confirmat a TV Sant Cugat que des de Serveis Socials de l’Ajuntament s’està treballant des de fa temps amb la veïna Yolanda Rodríguez. A més, des del consistori ens han assegurat que se li han ofert solucions de caràcter puntual i urgent adaptades a la seva situació, sense especificar-ne més detalls per respecte a la confidencialitat dels serveis socials.

Segons les últimes dades publicades per l’Observatori Sociològic de Sant Cugat el 25,5% dels enquestats valora com a poc positiu l’accés a l’habitatge, el 23,6% el valora com a gens positiu i el 26,3% valora aquesta qüestió amb el qualificatiu de “regular”. Només un 10,4% dels enquestats fa una valoració de l’accés a l’habitatge “Bastant positiva”  i tan sols el 2,3% com a “Molt positiva”.

Observatorio-sociologic-santcugat-febrer-2019

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar