La violinista Mayuko Kamio captiva al públic santcugatenc amb el concert de Txaikovski 

(12/2/2024 – Redacció)

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha omplert un cop més el Teatre-Auditori amb un dels seus grans concerts de música simfònica del segle XIX. Una nit on va destacar la gran actuació de la prestigiosa violinista Mayuko Kamio que va interpretar l’únic concert que Txaikovski va compondre per aquest instrument i un dels més populars. El director de l’orquestra, Salvador Brotons, defineix aquest Concert per a violí i orquestra de Txaikovski com una peça de “gran bellesa, virtuosisme i dificultat».

El repertori de la nit també va incloure la Simfonia núm. 3, l’ «Expansiva», de Carl Nielsen, una de les obres més populars del compositor danès que fa referència a l’ampliació i expansió del so que es produeix en un ambient d’optimisme i vitalitat.

A més d’aquestes dues obres, també es va estrenar “Ninona”, una peça del compositor català Armand Grèbol dedicada a la seva filla. El mateix compositor va voler estar present al Teatre-Auditori per a la seva estrena, vint anys després de la seva composició.

La pròxima gran cita amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat serà l’Escocesa de Mendelssohn, un concert romàntic per a piano i orquestra que podrem sentir el 15 de març a les 20.00 h al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar