La violoncel·lista santcugatenca Carla Conangla debuta al Palau de la Música dins el cicle “El Primer Palau”

(27/09/2023 – Redacció)

La violoncel·lista Carla Conangla Oliveras (Sant Cugat del Vallès, 1997) actuarà a la 8a edició del cicle-concurs El Primer Palau que es durà a terme aquest dissabte de d’11 a 18 h al Palau de la Música a Barcelona. La santcugatenca serà la segona de les set promeses de la clàssica que han estat escollides entre 248 sol·licituds. Es tracta d’una xifra rècord d’interessats a concursar al certamen, procedents en un 53% de l’estat espanyol i un 47% d’altres països.

És el segon any que el cicle “El Primer Palau” es presenta com una marató de set concerts, que, amb una entrada única de 20 euros, donarà l’oportunitat al públic de gaudir en una mateixa jornada del debut a la sala modernista dels set participants. El concert de cloenda d’El Primer Palau 2023 tindrà lloc el dijous 23 de novembre (Sala de Concerts, 20 h) amb el lliurament de premis als guanyadors i l’actuació del Quartet Atenea, guanyador del Premi El Primer Palau 2022.

Carla Conangla va estudiar dels 6 als 15 anys a l’Escola Fusió Música i Dansa i ha estat guardonada, entre d’altres, amb el Premi Internacional Pau Casals 2018, oferirà un programa que inclou obres de Cassadó, Brahms i Txaikovski.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger