La xarxa col·laborativa Labdoo presenta un còmic on dóna a conèixer la seva tasca

(2/4/2024 – Redacció)

Labdoo.org és una xarxa col·laborativa que es dedica a recuperar ordinadors i tauletes en desús i fer-los arribar a estudiants de qualsevol país del món que en necessitin. Un projecte d’economia circular i l’accés a l’educació que s’ha traslladat al còmic amb la història de dues persones de dos països llunyans connectades per un d’aquests dispositius.

L’autor del còmic ha estat en Cesc Alejandro Miquel, de l’escola Vedruna de Vilafranca, i els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny (EAD) de Sant Cugat del Vallès s’han encarregat de la digitalització i maquetació. El còmic estarà disponible a les biblioteques públiques. El còmic s’ha presentat a Sant Cugat en un acte a la casa de cultura amb la presència del jove autor, el seu professor de l’escola Vedruna, alumnes i professors de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat i fundadors de Labdoo.

Labdoo és present a Sant Cugat des de 2010 i va tenir un paper important durant la pandèmia proporcionant ordinadors a aquell alumnat que no tenia cap dispositiu a casa. Això va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, els centres educatius, les biblioteques i el voluntariat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar