L’Ajuntament adjudica les obres de construcció de l’escola La Mirada per un import de 9.47M€

(21/10/2022 –  Premsa Aj. Sant Cugat)  

Finalitzen els tràmits administratius per iniciar la construcció de l’escola La Mirada. El ple del mes d’octubre ha aprovat l’adjudicació de les obres per un import global de 9.471.162’61 euros i la previsió és que els treballs comencin al gener, una vegada s’acabin els tràmits de signatura de contractes, nomenament del director i coordinador de l’obra i s’aprovin els plans de seguretat i salut. L’objectiu és que l’escola estigui acabada al setembre del 2024.

 

Les obres de construcció de La Mirada estan dividides en quatre lots, que han quedat adjudicats de la següent manera:

  • Lot 1: adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) ARNÓ per un valor de 49.297,06 €. És per als treballs previs d’adequació del solar.
  • Lot 2:  adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) ARNÓ per un valor de 7.671.400 €. Els treballs consisteixen en la construcció de l’edifici.  
  • Lot 3: adjudicat a l’empresa Constructora San José per un valor d’1.696.996,15€. Els treballs consisteixen en adequar el sistema de condicionament, instal·lacions i serveis del nou edifici.
  • Lot 4: adjudicat a l’empresa Jardineria El Cedre per un valor de 53.469,40 €. Els treballs consisteixen en la part de jardineria i reg de la nova escola.

A principis d’any, l’anterior adjudicació d’obres es va declarar deserta perquè cap empresa no es va presentar. El sobrecost dels materials va ser un factor decisió per a que les empreses constructores no volguessin optar a la licitació. El concurs es va declarar desert i es va començar un nou tràmit actualitzant el pressupost als preus de mercat, amb un augment de prop d’1 milió d’euros. Un nou endarreriment en una escola que fa més de set anys que funciona en barracons a l’espera del seu nou edifici. L’AFA de La Mirada va estar present al ple que va adjudicar les obres per fer escoltar la seva veu i demanar que no es produeixin més endarreriments.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar