L’Ajuntament busca alternatives per solucionar la manca d’aparcament a l’entorn de la plaça del Xic

(25/2/2024 – Redacció)

Fa unes setmanes que l’Ajuntament va habilitar els caps de setmana el camp de futbol del c. Víctor Català per donar resposta al problema de la manca d’aparcament a l’entorn de la plaça del Xic. Es tracta d’una mesura provisional que dona resposta a les peticions que havien formulat, entre d’altres, el centres d’ensenyament, empresaris i comerciants de la zona, però que no ha agradat a molts veïns.

Una assemblea de veïns i veïnes de Volpelleres s’han concentrat al camp de futbol per a exigir a l’Ajuntament que respecti el seu “dret a gaudir d’un espai esportiu i d’oci” en el barri i busqui alternatives. Una cinquantena de persones van assistir a aquesta concentració,on es va fer lectura d’un manifest.

En el seu manifest, els veïns van exigir que l’Ajuntament deixi de fer servir el camp de futbol de forma immediata. Asseguren que és necessari evitar el “col·lapse del trànsit” a la zona, però que aquest aparcament temporal “només respon als interessos d’uns pocs empresaris i polítics”

Els veïns han sol·licitat la creació d’una taula de negociació i també que es restauri el camp de futbol de Volpelleres al seu estat original i es mantingui en unes condicions òptimes per al seu ús esportiu i social.

Empresaris i comerciants
Des del consistori asseguren que aquesta és una mesura provisional i que l’Ajuntament està buscant alternatives que puguin acollir més aparcament a la zona. L’alcalde s’ha reunit amb empresaris i comerciants de la zona per abordar aquesta problemàtica. L’objectiu del consistori és habilitar altres aparcaments de la zona per tal de retornar l’ús esportiu d’aquest camp de futbol els caps de setmana.

Els empresaris i comerciants de l’entorn de la plaça del Xic afirmen que aquest aparcament provisional està millorant la mobilitat a la zona els caps de setmana i també la convivència amb el veïnat. També han avançat a l’alcalde la seva voluntat de constituir-se properament com a associació.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar