L’Ajuntament crea un nou programa de mentoring i coaching per a empreses de recent creació de Sant Cugat

(18/08/2022 – Redacció – Premsa Ajuntament)  

L’Ajuntament amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial ha impulsat un nou programa, dins l’àmbit de Promoció econòmica, que vol ajudar a consolidar empreses de recent creació i impulsar tot el seu potencial de creixement. El programa, de tres mesos de durada i que començarà el proper mes d’octubre, crearà alhora una xarxa de coneixement a través de mentors i coaches per tal d’impulsar el teixit empresarial i crear sinergies amb les empreses de la ciutat.

El “coaching” és una pràctica que s’ha estès molt en els darrers anys, però potser el “mentoring” o “mentoria” és menys coneguda, tot i que fa anys que es porta a terme. Consisteix, simplement, en una persona amb més experiència o coneixement d’algun camp especícic, que ajuda a una altra menys experimentada o amb menor coneixement.

Aquest programa de coaching i mentoria s’adreça a empreses de menys de 3 anys d’antiguitat, amb seu a Sant Cugat. Està basat en el mentoring per part de persones empresàries o directives, amb una àmplia trajectòria professional, que aporten la seva experiència per analitzar conjuntament el negoci, valorar les opcions al seu abast i trobar les solucions òptimes per al creixement de cada empresa.

L’objectiu és acompanyar i donar fortalesa als nous empresaris santcugatencs i facilitar el seu desenvolupament professional, així com la consolidació  del seu projecte empresarial. Els interassats es poden inscriure a través del portal https://www.santcugatfeina.cat fins el 4 de setembre. El programa està limitat a 10 empreses participants i es desenvoluparà entre octubre i novembre.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar