L’Ajuntament de Sant Cugat descarta acollir la reVolta per motius econòmics

(19/10/2023 – ACN)  

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha descartat celebrar la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que s’havia celebrat a la ciutat en les tres últimes edicions. En un comunicat, el consistori ha informat que “veu inviable” pagar de nou els 38.000 euros que va costar la competició l’any passat. El govern també descarta acollir només la sortida o l’arribada de la reVolta, pressupostat en 20.000 euros. Segons l’executiu local, la decisió s’ha pres “tenint en compte la complexa situació econòmica que viu la institució”. “Des de l’equip de govern es vol prioritzar la inversió en equipaments esportius municipals i en les entitats esportives de la ciutat, així com en el foment de l’esport entre la ciutadania”, apunten.

Retallades
Aquesta és una de les primeres accions del govern municipal per tal d’ajustar els pressupostos després d’anunciar fa unes setmanes 25 milions de dèficit a  l’exercici 2023 de l’Ajuntament. Aquesta mateixa setmana també han aprovat congelar els impostos municipals del 2024, així que, tal com van anunciar, la baixada d’ingressos no es compensara apujant la pressió fiscal. La decisió de no acollir la reVolta serà una més de les moltes retallades que s’aniran anunciant durant els mesos vinents en el marc del Pla de Sanejament anunciat pel govern de Junts Per Sant Cugat i ERC.


Tot i que descartar que Sant Cugat sigui la seu de l’edició 2024 de la volta ciclista femenina, la Regidoria de Cultura i Esports assegura que queda oberta la possibilitat de reprendre el conveni en el futur, “quan els comptes municipals recuperin la seva normalitat”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar