L’Ajuntament de Sant Cugat reorganitza el servei de neteja viària i prioritza la desinfecció

26/04/2020 – REDACCIÓ /

Durant el període de l’estat d’alarma la regidoria de Mobilitat, Serveis Urbans i Transport de l’Ajuntament de Sant Cugat, que encapçala José Gallardo, ha reorganitzat el servei de neteja viària, atesa la nova situació de la via pública amb carrers buits i gent confinada a casa.

Des del dia 23 de març es van modificar tots els serveis de neteja per a deixar només els necessaris per a desinfectar i resoldre les incidències i urgències. D’aquesta manera, el servei de neteja va passar a tenir set equips de dilluns a divendres i tres els caps de setmana i festius. En total, 10 equips de dilluns a diumenge.

Però, l’últim cap de setmana de març, un cop l’Ajuntamentd e Sant Cugat va parlar amb els fabricants i va fer les modificacions necessàries a la maquinària per a suportar les quantitats de clor necessàries en aquelles que ha calgut fer-ho, es van ampliar els serveis de neteja i desinfecció.

ajsantcugat-neteja-viaria
Fotografia de l’Ajuntament de Sant Cugat d’un dels vehicles de neteja viària

Aquests serveis es van iniciar el dia 2 d’abril i continuen avui en dia. El total d’equips són 10 de dilluns a divendres i 4 equips els caps de setmana i festius.  En total, ara treballen 14 equips de neteja i desinfecció a la ciutat.

Aquestes tasques consisteixen en la neteja i desinfecció diària a tot el municipi dels voltants i la part exterior de totes les llars d’avis, CAPs, farmàcies, carrers amb major afluència de gent, estacions de tren, parades de bus, mobiliari en general (papereres, bancs…), entrades i els voltants de qualsevol establiment obert, àrees d’aportació (contenidors i els seus voltants), qualsevol altre que es vagi detectant que és necessari (hotels, hospital, tanatori…).

Segons l’Ajuntament de Sant Cugat, el protocol que segueixen les desinfeccions és en tot moment el marcat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar