L’ajuntament despenjarà avui la pancarta en suport als polítics presos

27/03/2019 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha informat que la Junta Electoral de Zona de Terrassa ha desestimat el recurs que va presentar el passat dijous contra l’obligació de retirar la pancarta de la seva façana.

flors-grogues-santcugat
Fotografia de l’Ajuntament de les flors grogues plantades

A les 11 del matí el consistori retirarà la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” de la façana. S’obeirà així  a la petició de  la JEZ de Terrassa que va emetre la setmana passada després d’acceptar un recurs de Ciutadans.

Precisament aquesta setmana, en resposta a la inacció de l’ajuntament amb el tema de la polèmica pancarta, el portaveu de Ciutadans Aldo Ciprián va presentar davant la fiscalia una denúncia contra l’alcaldessa per “desobediència greu i delicte electoral”.

El president del PP, Álvaro Benejam, va penjar el passat dissabte a Twitter un vídeo denunciant que encara hi havia la pancarta a l’ajuntament i que a més s’havien plantat flors grogues.

Amb la voluntat de mantenir viva la reivindicació per la llibertat dels polítics empresonats, l’ajuntament va plantar divendres flors grogues a la Plaça de la Vila.

La pancarta de “Llibertat de Presos Polítics” ja es va retirar el desembre de 2017 per mandat de la Junta Electoral amb motiu de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre convocades per Mariano Rajoy i sota l’aplicació de l’article 155.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar