L’Ajuntament impulsa dos nous serveis de suport a les empreses per al postconfinament

10/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat aquest divendres que ha posat en funcionament dos nous serveis d’assessorament. Aquests nous serveis serviran per assessorar els establiments a adaptar-se a les noves mesures previstes en els decrets de desconfinament del Govern espanyol i per ajudar a les empreses a estalviar energia.

Fotografia de l’Ajuntament de Sant Cugat on es veu un agent de civisme donant gel hidroalcohòlic als dependents

1. Servei d’assessorament en l’adequació dels establiments a noves mesures de seguretat, salut i higiene

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) informarà les empreses i els resoldran els dubtes que tinguin sobre l’aplicació de la nova normativa i les mesures de contenció per minimitzar els riscos i evitar els contagis tant dels usuaris dels establiments com de les persones treballadores.

Recordem que des del passat 4 de maig, seguint amb el pla de desconfinament, els negocis han d’adaptar-se a la nova normativa, que inclou recomanacions en matèria de seguretat, salut i higiene per prevenir la transmissió de la Covid-19.

2. Servei d’assessorament per a l’optimització d’energia elèctrica per a autònoms, empreses i comerços

D’altra banda, professionals especialitzats oferiran un servei  personalitzat a autònoms, comerços i microempreses (menys de 10 treballadors)  que permetrà  realitzar una anàlisi de la factura de consum energètic del local amb la finalitat d’obtenir un posterior assessorament que permeti prendre mesures  sobre la despesa d’aquest subministrament.

L’Ajuntament de Sant Cugat recorda que el consum energètic té un pes important en les despeses dels petits establiments i que afecta de manera directa la seva competitivitat.

Aquests dos nous serveis s’afegeixen als altres serveis municipals que ha engegat el consistori per donar suport a l’activitat econòmica en la crisi del coronavirus com ara informació i assessorament d’ajuts i subvencions en l’àmbit local, autonòmic i estatal, mediació de lloguers de locals comercials i suport a la digitalització de comerços, entre altres.

Per rebre aquests serveis, cal adreçar-se a l’OAE a través del  formulari web  i l’equip tècnic els atendrà al més aviat possible.

Aquests serveis municipals tenen l’objectiu de facilitar la reobertura dels negocis i donar suport al teixit econòmic del municipi per afrontar la situació actual i el postconfinament.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar