L’Ajuntament proporcionarà mascaretes als santcugatencs

29/04/2020 – REDACCIÓ /

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha avançat en el programa ‘Línia Directa amb l’Alcaldessa’ de TV Sant Cugat -que s’emet avui a les 19:15h per TV Sant Cugat- que l’Ajuntament està estudiant entregar mascaretes als ciutadans, com ja estan fent altres poblacions vallesanes, entre elles Rubí o Terrassa. En referència a les mesures adoptades per exemple a Rubí, on s’han enviat mascaretes pels infants als seus domicilis, Ingla ha assegurat que “Sant Cugat també prendrà aquesta mesura. Estem treballant però els nens i nenes de Sant Cugat tindran mascaretes“, tot i que “el mecanisme per fer-les arribar encara no el tenim decidit però els santcugatencs tindran accés a mascaretes facilitades pel govern de Sant Cugat“.

L’alcaldessa ha recordat que a les farmàcies de la ciutat hi ha mascaretes per a tota la població. A la vegada ha recalcat que les mascaretes són importants però és important no oblidar que cal respectar la distància social: “Això és la clau per combatre el contagi“, ha afegit.

mascaretes

Pel que fa a les mesures locals pel desconfinament, Mireia Ingla ha explicat que des del consistori es prendran mesures un cop les instruccions pel desconfinament estiguin publicades en el BOE: “Avui dia encara no hem de prendre aquestes mesures perquè encara no s’ha comunicat oficialment“. A més, ha afirmat que “si hem d’adaptar la via pública a la nova normalitat, ho farem“. 

Orgullosa del comportament dels santcugatencs

Sobre el desconfinament dels infants iniciat el diumenge 26 d’abril, l’alcaldessa de la ciutat ha assegurat que “estic orgullosa del comportament de la gent de Sant Cugat durant aquests dies de confinament. Estic orgullosa del comportament dels nens i les nenes. Estic orgullosa ja que una majoria molt amplia de la ciutadania ha complert les indicacions. El diumenge es va demostrar que la majoria de gent de Sant Cugat volia sortir amb els infants i gaudir d’una estona a l’aire lliure. Confio amb la gent de Sant Cugat“.

Ingla ha explicat que la Policia Local va estar diumenge al carrer juntament amb Protecció Civil donant indicacions i assegurant que es complia la normativa: “La Policia Local ha estat sempre durant aquest confinament. Vam crear un operatiu al començament per tenir molts més agents al carrer. Tenim 15 policies en torns de 12h hores, set dies a la setmana. I el diumenge eren al carrer amb Protecció Civil“, ha defensat Ingla.

La Policia Local va sobrevolar un dron el diumenge 26 d’abril per avisar a la ciutadania de les normes

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger