L’Ajuntament reparteix 12.500 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat

04/05/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns ha arrencat de forma oficial la fase 0 de desconfinament parcial decretat pel govern espanyol i amb ella l’aplicació de noves mesures per a la ciutadania. Entre elles l’ús obligatori de mascareta al transport públic arran de l’augment de mobilitat de la ciutadania que es preveu amb la reactivació aquest 4 de maig de part de l’activitat comercial.

És per aquest motiu que el govern espanyol ha distribuït mascaretes arreu de l’estat per acomplir aquesta premissa. A Sant Cugat, Protecció Civil i agents de civisme s’encarregaran, entre aquest dilluns i dimarts, de repartir 12.500 mascaretes a l’interior de les estacions de tren de FGC i Rodalies. El lliurament d’aquest material de protecció segueix les normes de seguretat i higièniques reglamentàries.

Repartiment de mascaretes a les estacions santcugatenques aquest dilluns

D’altra banda, amb motiu de la reobertura de part del teixit comercial, el consistori lliurarà aquesta setmana, de la mà dels agents de civisme, 1.000 pots de gel desinfectant de mig litre entre les botigues i establiments que aixequin la persiana.  Es tracta d’una donació de l’empresa santcugatenca Eurofragance que se suma a la resta de donacions que el teixit empresarial, associatiu i ciutadà ve fent des de l’inici de l’estat d’alarma.

Diables, Franciscanas Santa Isabel i empreses com Boehringer Ingelheim, Lubrizol, J. Juan Group, IM Clinic Iván Mañero o Club de Golf Sant Cugat són algunes de la vintena d’empreses que han fet donacions durant aquest període.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar