L’Ajuntament retira la denúncia per l’ocupació del local de la rambla de Can Mora

Els serveis jurídics de l’Ajuntament han presentat un escrit de desistiment de la denúncia interposada en data 2 de maig en relació a l’ocupació del local de titularitat municipal situat a la rambla de Can Mora núm. 11 .

L’escrit s’acompanya de l’acta aixecada per la Policia Local en data 14 de maig de 2024, que constata que “no hi ha cap indici d’ocupació en el local social dels Castellers de Sant Cugat del Vallès”.

Cal recordar que el col·lectiu La Causa  va ocupar el passat 1 de maig aquest espai, on els Gausacs tenen documentació oficial, arxius històrics i records i material de l’entitat, que també van manifestar el seu desacord amb aquest acció. Fa uns dies el col·lectiu de joves La Causa, que va ocupar el local, i els mateixos Castellers de Sant Cugat van emetre un comunicat conjunt on es feia pública la desocupació del local.

L’endemà de l’ocupació, davant la negativa de desocupar el local en aquell moment, tot i les converses mantingudes per part de l’alcalde, Josep Maria Vallès, l’Ajuntament va decidir presentar la deñúncia per tal de que es tramités en seu judicial demanant el desallotjament immediat.

 

 

 

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar