L’ajuntament tanca els parcs de la ciutat entre les 0:30h i les 6h de la matinada

14/07/2021 – Redacció /

L’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, ha parlat amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè Sant Cugat sigui una de les ciutats on s’apliqui el confinament nocturn.

jardins-valles
Els Jardins del Vallès es tancaran durant la matinada

L’Ajuntament ha decidit restringir l’accés a algunes zones de la ciutat d’acord amb les recomanacions que ha fet el govern de la Generalitat. L’objectiu d’aquesta decisió és contribuir a reduir la incidència de la COVID, que ha crescut molt en les darreres setmanes a Sant Cugat i al conjunt de Catalunya. Concretament, a Sant Cugat a partir de les 0:30 h del dijous 15 de juliol i fins a nou avís es restringirà l’accés entre les 0:30h i les 6 hores als parcs urbans i a l’aparcament dissuasiu av. Roquetes, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i botellots. També es farà a les zones forestals. En aquest cas es prohibirà la circulació i l’estacionament de vehicles per zones forestals, com per exemple el camí de can Camps o el camí de Ramadé (zona can Barata).

A la vegada l’alcaldessa Mireia Ingla ha demanat a la Generalitat implementar a la ciutat el toc de queda nocturn. Ingla ha explicat que ha parlat amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè Sant Cugat sigui una de les ciutats on s’apliqui el confinament nocturn. La Generalitat veu en bons ulls aquesta mesura que ja s’aplica en algunes ciutats de València. A més un informe dels serveis jurídics de la Generalitat ha avalat demanar al TSJC el toc de queda per als municipis amb més incidència de covid-19 de Catalunya.

El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental ha denunciat “la impossibilitat del món local de donar compliment a les noves mesures de la Generalitat” per frenar els contagis de covid. En una declaració, els edils manifesten la necessitat de tenir criteris “clars i únics” pel que fa a la suspensió d’activitats culturals i associatives, així com sobre el tancament de parcs i espais públics, i creuen que “les mesures plantejades a dia d’avui no són suficients per atendre la situació epidemiològica que vivim“.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar