L’Ajuntament vol que el 2024 sigui “l’any de la mobilitat”

(15/1/2024 – Redacció)

Un dels objectius del govern per aquest 2024 és millorar el trànsit a la ciutat. Es crearà un nou pla de mobilitat que, entre d’altres temes, haurà d’afrontar una possible vianantització de l’av. Rius i Taulet. Durant aquesta legislatura també s’ha de resoldre la nova licitació del servei de bus urbà a Sant Cugat i és responsabilitat de l’AMB.

Llicències d’obres a 60 dies
En el marc de la trobada amb la premsa on s’ha fet balanç dels seus 200 dies de mandat, l’alcalde s’ha compromés a reduir el temps d’espera per a les llicències d’obres a 60 dies d’aqui a dos anys.

El nou servei de neteja
L’alcalde també s’ha referir al nou servei de neteja viària i recollida i transport de residus i ha afirmat que la previsió és posar-lo en marxa en un any, un cop s’hagi finalitzat el procés d’adjudicació.

Equipaments
En quant a equipaments, destaca la presentació del nou projecte de la biblioteca central Gabriel Ferrater. Un projecte que va quedar en el calaix fa uns anys però què el nou equip de govern vol tornar a activar. L’Alcalde s’ha compromès a què les obres del teatre de La Unió finalitzin al 2024 però no a la seva entrada en funcionament. També està previst que aquest any finalitzin les obres del complez Aquàtic de Mira-sol.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar