L’alcalde i el portaveu de Junts per Catalunya Josep Rius fan campanya a Sant Cugat

(7/4/2024 – Redacció)

El vicepresident i portaveu de Junts per Catalunya Josep Rius ha visitat Sant Cugat en el marc de la campanya electoral amb un acte on ha comptat amb el suport de l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Vallès, de Junts per Sant Cugat.

Josep M. Vallès, alcalde de Sant Cugat: “Necessitem un govern fort presidit per Carles Puigdemont, no pel delegat del gobierno Salvador Illa. Faig una crida al vot dels santcugatencs i santcugatenques perquè es mobilitzin i omplim les urnes de vots al President Puigdemont.”

Josep Rius, vicepresident de Junts per Catalunya: “Sant Cugat és exemple de la bona gestió que volem portar a la Generalitat. Amb el President Puigdemont al capdavant. Perquè en aquestes eleccions s’hi confronten dos models: D’una banda l’ambició nacional i la bona gestió amb el lideratge del President Puigdemont. I d’altra banda un delegat del Gobierno que haurà de demanar permís a Madrid cada cop que vulgui fer alguna cosa.”

Josep Rius, Josep Maria Vallès i el tinet d’alcalde Jordi Puigneró han passejat pels carrers de la ciutat des de la pl. de la Vila fins als Quatre Cantons per a donar a conèixer les propostes dels seu partit als santcugatencs.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar