L’alcaldessa de Sant Cugat denuncia amenaces de mort a través de les xarxes

(27/07/2022 – Redacció)  

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha fet públic a les xarxes socials una amenaça de mort, que ha rebut a través d’Instagram. L’alcaldessa relaciona aquesta amenaça amb el tancament de la discoteca de la carretera de Rubí a Sant Cugat.

Mireia Ingla va denunciar el cas als Mossos d’Esquadra i aquests la van identificar. Va ser citada pels jutjats i s’ha efectuat un judici ràpid per amenaces, tot i que el jutge encara ha de determinar quina pena se li imposarà.

L’alcaldessa ha volgut fer públic aquest cas a les xarxes i afirma que no és la primera vegada que rep insults a les xarxes socials, fins i tot, l’han amenaçat a ella i la meva família. 

Mireia Ingla ha manifestat en una piulada que “Hi ha qui defensa que aquests fets s’han d’assumir pel càrrec que ocupes, perquè ets una persona pública, i que cal deixar-ho córrer. No ho comparteixo i em resisteixo a normalitzar que algú em pugui insultar o amenaçar només pel fet que faig d’Alcaldessa”.

Han estat molts els polítics, del seu partit i també de l’oposició, a més de molts ciutadans santcugatencs els que han volgut mostrar el seu recolvament a l’Alcaldessa i la seva condemna unànime als fets.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar