L’alcaldessa visita l’Agora Sant Cugat International School

(14/06/2022 – Redacció)  

L’alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla i la regidora d’educació Pilar Gorina han visitat les instal·lacions de l’Agora Sant Cugat International School per felicitar a diversos alumnes del centre premiats amb diferents guardons i respondre algunes preguntes de l’alumnat.

Els primers a rebre les felicitacions de l’alcaldessa han estat el Marcos, l’Stefan i l’Andreu guanyadors del Premi al Millor Repte Online de la 9a edició del programa Iniciativa Volvo. Ho van fer amb el projecte anomenat “Cinturones SMART“, amb sensors de constants vitals per prevenir infarts o defalliments al volant i que els va servir per a destacar entre els 541 projectes de tot l’estat presentats.

L’alcaldessa també va aprofitar per felicitar el grup d‘alumnes d’FP de realització i so de l’Agora, guardonats recentment amb un premi eduCAC atorgat pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Ho van aconseguir gràcies al curtmetratge “Falda”, en què els alumnes han estat treballant durant 1 any i mig aproximadament i on han participat una desena de persones més els actors. Mireia Ingla i Pilar Gorina van assistir a la projecció del curtmetratge i vans conversar amb els alumnes.

L’alcaldessa Mireia Ingla durant la visita al centre Agora Sant Cugat International School

També ho van fer amb la classe de 4t d’educació primària de l’escola, que prèviament havien enviat una carta a l’alcaldessa amb preguntes i reflexions. Mireia Ingla va atendre les qüestions dels alumnes i va finalitzar la visita amb una reunió amb la direcció del centre.

Agora Sant Cugat International School és un centre educatiu privat amb una àmplia oferta formativa que cobreix des d’educació infantil fins al Batxillerat i que en els darrers anys ha incorporat també a la seva oferta la Formació Professional.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar