L’Anella de Mobilitat Verda serà permanent i s’estendrà a tots els barris

24/07/2020 – Redacció

L’equip de govern ha confirmat que la prova pilot de l’Anella de Mobilitat Verda serà permanent. Tots els carrils de trànsit de vehicles privats i les zones d’aparcament que es van suprimir fa un mes es mantindran com a carrils bici.

L’Anella Verda de mobilitat al carrer Francesc Moragas

Tot i que sí que es modificaran alguns punts, especialment la Rambla Ribatallada, on sí que es restabliràn els dos carrils de circulació de vehicles tot mantenint el carril bici. També s’han habilitat zones a càrrega i descàrrega en diversos punts son es va eliminar les zones d’aparcament, com són els carrers Francesc Moragas, Sant Bonaventura i a la mateixa Rambla Ribatallada.

El Govern municipal ha valorat de forma positiva la prova pilot d’aquestes setmanes basant-se en les xifres dels dos comptadors de bicicletes de la ciutat: a la Rambla del celler i al camí de Can Ganxet. Tot i que aquests carrers no estan dins de l’Anella de Mobilitat Verda, el consistori considera que l’increment d’un 15 i un 45 per cent dels dos comptadors respecte el mes de juny de l’any passat, és prou evidència de l’èxit d’aquesta prova pilot.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar