L’anterior govern va pagar 1,4 milions d’euros sense contracte, segons Mireia Ingla

06/08/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts l’alcaldessa Mireia Ingla en una entrevista a Catalunya Ràdio ha dit que l’Ajuntament va pagar el 2018 1,4 milions d’euros en factures sense contracte.

Les declaracions arriben una setmana després que l’equip de govern de la ciutat hagi entregat als Mossos d’esquadra documentació requerida per la fiscalia per pressumptes irregularitats en contractacions públiques.

Cronologia dels fets

30 de juliol. L’actual equip de govern va lliurar el passat dimarts 30 de juliol als Mossos d’Esquadra tota la documentació requerida per la fiscalia.

22 de juliol. El passat 22 de juliol els Mossos es van presentar a l’ajuntament per demanar l’informe de l’interventor municipal sobre la liquidació del pressupost 2018 i tota la seva documentació relativa, a petició de la fiscalia.

14 de maig. Aquest dia Ciutadans va anunciar que va presentar una demanda a la Fiscalia contra l’Ajuntament del municipi per presumptes adjudicacions a dit a particulars i entitats per valor d’1,4 milions d’euros.

12 de febrer. Data de l’informe de l’actual interventor general de l’Ajuntament que va posar de manifest que en els darrers anys ha existit una “absència de sotmetiment a la imperativa normativa de contractació pública intencionada i estructural”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar