L’antiga discoteca Drinkking Lemon es podria convertir en una sala polivalent de concerts

(17/4/2024 – Redacció)

L’Ajuntament vol estudiar si és viable habilitar les instal·lacions de l’antiga discoteca Drinkking Lemon per ubicar-hi un espai polivalent que aculli concerts, festivals, programació cultural i musical juvenil. Es tracta d’una proposta que ha portat la CUP al darrer ple municipal i que s’ha aprovat amb esmenes de l’equip de govern amb els vots a favor de tots els grups municipals menys Vox, que s’ha abstingut.

Des de la CUP denuncien una “manca d’espais i equipaments de petit i mitjà format a la ciutat destinats a la producció oci musical per a bandes locals emergents, concerts de tota mena”, així com la necessitat d’espais coberts per acollir activitats d’entitats i col·lectius del municipi. Una mancança que es va posar en evidència, per exemple, durant el passat Carnestoltes.

Per aquest motiu, els cupaires demanan “arranjar i habilitar les instal·lacions de l’antiga discoteca Drinkking Lemon per destinar-les a ús social, cultural i musical”. Unes instal·lacions que es troben a uns terrenys municipals que l’Ajuntament había cedit a una empresa privada a canvi d’un cànon d’ús. Després d’anys de no pagar aquest cánnon, amb un deute que segons l’Ajuntament arribava als 4,5M€, els jutjats van ordenar el desnonament de la discoteca i les instal·lacions estan tancades des de juliol del 2022.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar