L’aparcament a les zones blaves i verdes és gratuït durant l’agost a Sant Cugat

(1/08/2022 – Redacció)  

Com acostuma a ser habitual, aquest agost les àrees d’aparcament blaves i verdes són gratuïtes a Sant Cugat. Sense límit d’horari i sense necessitat de validar cap tiquet. Això si, hi ha dues excepcions: l’aparcament del Mercat Torreblanca i l’Àrea Vermella del CAP Sant Cugat.

La Zona Blava del Mercat continua vigent de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 20 h; a més de dissabtes, de 9 a 14 h. Això si, recordeu que els clients del mercat Torreblanca no paguen si seleccionen la “tarifa mercat”.

Per altra banda, les 16 places de l’Àrea Vermella del CAP del carrer La Mina, continuen sent gratuÏtes durant 2 hores però és obligatori obtenir el títol d’estacionament corresponent, mitjançant els parquímetres o l’aplicació mòbil.

Actualment a la ciutat hi ha quatre tipus d’Àrees d’aparcament: blaves, verdes, vermelles i la comercial, gestionades per l’empresa municipal Promusa.

Zona Blava: Actualment, tenim més de 800 places blaves en servei. Pot aparcar qualsevol usuari amb un preu de 1,40€ per hora, els dies laborables de 9h a 14h i de 17h a 20h i s’amplia als dissabtes de 9h a 14h. La zona blava del Mercat Torreblanca és el doble de cara i no és gratuÏta a l’agost però els clients del mercat no paguen si seleccionen la “tarifa mercat.

Zona verda: costa 40 €/any per als veïns que ho sol·licitin i també poden aparcar els no residents durant un màxim de sis hores per 0,7€/hora els dies laborables de 8h a 20h

Zona vermella: 16 places en servei al Centre d’Atenció Primària del Carrer de la Mina, on es podrà estacionar gratuïtament durant 2 hores però sempre que es validi el tiquet. Té el mateix horari de la zona blava.

Zona comercial: És gratuïta durant 30 minuts, prèvia obtenció del títol d’estacionament corresponent, mitjançant els sistemes habilitats, parquímetres o aplicació mòbil. Actualment hi ha 10 places situades al Carrer Orient cantonada amb Passeig Torreblanca i l’horari és de dilluns a divendres de 8h a 20h i dissabtes de 9 a 14 hores.

Podeu ampliar aquesta informació al web de Promusa.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar