L’àrea blava i verda tornen a ser de pagament a partir de dilluns

02/06/2020 – REDACCIÓ /

A partir del dilluns 8 de juny, i ja en fase 2, les àrees d’estacionament regulat blaves i verdes reprenen el seu servei habitual, tal com ja va anunciar l’alcaldessa Mireia Ingla en el programa ‘Línia Directa amb l’Alcaldessa’ de TV Sant Cugat. D’aquesta manera les àrees verda i blava tornen a ser de pagament amb les tarifes ordinàries. També es reactiva l’àrea vermella del CAP Sant Cugat.

Durant aquesta setmana tornarà la presència als carrers de bona part de la plantilla d’inspectors que s’encarregaran, fins dilluns vinent, de repartir fulletons i d’informar els usuaris i usuàries de les àrees de pagament de la tornada a la normalitat del servei.

S’amplia la tarifa Plis-Plas  

Coincidint amb la represa del servei de les àrees d’estacionament regulat es posa en marxa l’ampliació de la tarifa Plis-Plas, que passa dels 30 minuts actuals fins als 60 minuts. La tarifa Plis-Plas permetrà estacionar un vehicle en l’àrea verda durant 1 hora per fer petites gestions amb l’objectiu de facilitar l’accés als eixos comercials de la ciutat i potenciar el comerç local i de proximitat. Tot i ser gratuïta, cal validar el tiquet als parquímetres.

Compensacions a les tarifes anuals

Totes les persones usuàries de l’àrea verda, que hagin tingut en vigor la seva tarifa anual, en algun moment d’aquest període de tancament del servei, rebran una compensació del temps no gaudit de forma automàtica. Els usuaris de la tarifa trimestral podran rebre el retorn de la part proporcional no gaudida a la targeta moneder, adreçant-se per correu electrònic a l’oficina d’estacionament regulat (infomobilitat@promusa.cat).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar