L’Ateneu i el Museu del Còmic col·laboren per oferir cursos d’art i treballs manuals

17/09/2020 – Eva Jou /

L’Ateneu Santcugatenc torna de vacances amb una programació cultural variada i amb propostes diverses. La novetat principal del programa de tardor, que es posa en marxa el 28 de setembre, és la col·laboració de l’Ateneu amb el Museu del Còmic. Aquesta unió obre la porta a oferir 14 cursos d’il·lustració, dibuix i disseny per a infants, joves i adults a les seves instal·lacions.

Els que s’hi apuntin s’endinsaran al món del còmic, la pintura i el dibuix de la mà de Ricardo Hermida. Amb el sobrenom Sr.Plástiko, des del 2008 compagina la feina de dibuixant en revistes com El Jueves o Malavida, amb encàrrecs d’il·lustració i l’ensenyament.

El curs de disseny de personatges l’impartirà Víctor Giménez, que publica històries curtes a llibres i revistes, fa il·lustracions per encàrrec i classes a escoles especialitzades.

En l’àmbit del manga, el professor serà Ernest Sala. Especialitzat en còmic i il·lustració, ha treballat en diferents àlbums col·lectius, revistes, còmics i llibres juvenils. Recentment ha publicat la seva primera obra completa, El Guardián Invisible. A més, és professor de dibuix a l’Escola Joso de Barcelona i Sabadell.

Llistat dels cursos oferts per l’Ateneu en col·laboració amb el Museu del Còmic

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer de manera presencial (en horari de dilluns a divendres de 9.15 a 13 h i de 16.30 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13 h) com per la pàgina web de l’Ateneu.

Mercats del Còmic de segona mà
El Museu del còmic i l’Ateneu també estan treballant per a poder celebrar els ‘Mercats del Còmic de segona mà’, una mena de Mercat del Llibre d’Ocasió, que també pugui ser un espai de trobada per a col·leccionistes. A causa de la pandèmia del coronavirus i les mesures per a la prevenció dels contagis, es posposa l’inici de l’activitat que estava prevista per a la passada primavera. La iniciativa es reprendrà tan bon punt sigui possible celebrar-la garantint totes les mesures de seguretat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar