L’Aula de So i l’Escola Fusió començaran el curs presencialment i amb “totes les mesures de seguretat”

08/09/2020 – Eva Jou / 

L’Aula de So i l’Escola de Música i Dansa Fusió seguiran el protocol del Departament d’Educació de la Generalitat per prevenir els contagis de coronavirus i obriran les portes el 14 de setembre amb “totes les mesures de seguretat”.

Tot i que d’entrada el curs serà presencial en totes dues escoles, la directora de l’Escola Fusió, Gemma Navarra, ha assegurat que ambdós centres s’estan “preparant” per si la situació epidemiològica “requereix” fer les classes online. Així i tot, la decisió sobre si s’ha de tancar un centre o aïllar un grup la prendrà la Generalitat, a qui s’haurà d’informar de qualsevol positiu.

Entre les mesures de seguretat s’hi troben no acudir al centre en cas de tenir febre, que les famílies deixin l’alumnat al centre i no accedeixin a l’interior de l’edifici, rentar-se les mans abans d’entrar a classe, mantenir la distància de seguretat i fer ús de la mascareta. En els casos que sigui necessari, com per exemple en les classes de cant, s’utilitzarà una mampara de separació. En acabar cada classe es desinfectarà tot el material.

D’altra banda, Navarra ha destacat que ambdues escoles santcugatenques han patit una “devallada d’ingressos” com a conseqüència de la covid-19. Al seu torn, la regidora d’Educació Pilar Gorina ha anunciat una “subvenció covid” d’un màxim de 6.000 euros als centres educatius de la ciutat, en funció del número d’alumnes que tingui matriculats.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar