L’Aula de So presenta l’Aula Jove de Música Moderna de Sant Cugat

(05/07/2022 – Redacció)  

L’escola de música santcugatenca Aula de So ha engegat de cara al proper curs 2022-23 un nou projecte educatiu anomenat Aula Jove de Música Moderna de Sant Cugat. L’objectiu d’aquest projecte és introduir als joves d’entre 12 i 17 anys a la música moderna amb un programa estructurat i orientat als estudis superiors d’aquesta branca. Martí Marin, director de l’Aula de So, ha afirmat que es tracta d’un projecte molt singular.

L’Aula Jove està adreçada a l’alumnat d’entre 12 i 17 anys independentment del nivell musical previ i enfocat a la música moderna amb els combos com a eix vertebrador.

Es treballa la pràctica musical i la improvisació en l’àmbit del jazz i la música moderna de forma individual i col·lectiva en un programa concentrat en dos dies per setmana i estructurat en 4 nivells.

Aquests estudis connecten, un cop acabats, amb altres programes per a músics amateurs o amb preparacions per a estudis superiors. L’acte de presentació de la nova Aula Jove de Música Moderna de Sant Cugat va comptar amb la presència de Pilar Gorina, regidora d’educació i Alba Gordó, regidora joventut i sostenibilitat.

L’acte de presentació d’aquest nou projecte de l’escola de música santcugatenca Aula de So va comptar amb música en directe a càrrec de diversos membres de l’escola i professors d’aquest nou projecte, com la vocalista Bruna Marin.

Presentació de l’Aula Jove de Música Moderna de Sant Cugat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar