Laura Esteve es jubila i el centre de dansa deixa el local de la plaça Sant Pere

(12/05/2022 – Redacció)  

La ballarina i fundadora del centre de dansa Laura Esteve es jubila aquest mes de juny. Així ho ha confirmat la mateixa Esteve a una entrevista a TV Sant Cugat.

A més l’escola de dansa, que continuarà però portada per treballadores, es trasllada a un nou local. D’aquesta manera el centre que està ubicat a la històrica Casa Pere San a la plaça Sant Pere haurà de tancar les seves portes i traslladar-se a una nova ubicació, a prop de l’actual, segons Laura Esteve.

La ballarina Laura Esteve

Un cop Esteve deixi la finca s’haurà de veure que farà la propietat. Segons ha pogut saber Televisió Sant Cugat, la intenció seria fer pisos. Es tracta d’unes històriques instal·lacions de 400m2 situades al centre de la ciutat i que han acollit múltiples negocis, des d’una fonda, un teatre i fins i tot va estar ubicat l’Ajuntament.

Casa Pere San a la plaça Sant Pere

La ballarina ha concedit una entrevista a TV Sant Cugat i a la revista Sant Cugat Magazine explicant els motius de la seva jubilació i repassant la seva trajectòria professional. Una entrevista que estarà disponible a partir del dijous 19 de maig.

Moment de l’entrevista a Laura Esteve al seu centre situat a la plaça Sant Pere

Laura Esteve va començar la formació pedagògica a Sant Cugat l’any 1986 i l’any 1995 va crear el seu propi centre de dansa: “Laura Esteve Centre de Dansa”. Ara el centre continuarà en un nou local però seguint la mateixa filosofia.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar