L’EMD convoca el concurs del cartell de la Festa Major de Valldoreix 2020

06/06/2020 – REDACCIÓ /

Tot i la incertesa per com afectarà la crisi de la Covid-19 a la Festa Major, l’EMD de Valldoreix ha fet públiques aquest dilluns les bases del concurs per triar el cartell de l’edició d’enguany de la festa gran de la vila.

Fotografia d’arxiu de la Festa Major de Valldoreix amb els Gegants de Sant Cugat. Foto de l’EMD Valldoreix

Atesa la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del coronavirus el jurat del concurs valorarà especialment els treballs que incloguin alguna referència a la COVID-19, com poden ser les mesures de distanciament social o els elements de protecció contra la malaltia.

Temps fins al 3 de juliol

La publicació de les bases obre el període d’inscripció del concurs per elaborar el cartell de Festa Major. Les persones que hi vulguin participar ho podran fer a través del següent correu electrònic: bustia@valldoreix.cat amb l’assumpte “Concurs Cartells Valldoreix” i la modalitat (A, B, o C), els dies 1,2 i 3 de juliol. També es podrà entregar de manera presencial a la Casa de la Vila fins al 3 de juliol.

En aquesta modalitat, a banda de la il·lustració, caldrà lliurar en un sobre tancat la informació personal de l’artista i el seu contacte, així com, en cas que el concursant sigui menor d’edat, un permís de la mare, del pare o tutor/a.

Tres categories

Els participants estaran separats en tres categories dividides per l’edat. En primer lloc, hi haurà una categoria dirigida a nens i nenes de 6 a 13 anys, una segona que aplegarà els joves de 14 a 17 anys i una modalitat adulta, adreçada a artistes majors de 18 anys. 

Els premis són 100 euros en material de belles arts pel cartell guanyador de la categoria de 3-6 anys, 300 euros per a la millor obra de la modalitat de 14 a 17 anys i 300 euros per l’original més valorat de la categoria d’adults (majors de 18 anys). 

A més, el creador del cartell escollit per promocionar la Festa Major rebrà un premi de 200 euros addicionals.

El document amb totes les instruccions del concurs es pot consultar al web de l’EMD de Valldoreix.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar