L’empresa santcugatenca Eurofragance dona 1.000 pots de gel desinfectant als negocis de la ciutat

05/05/2020 – REDACCIÓ/

L’empresa Eurofragance, amb seu a Sant Cugat, ha donat a l’Ajuntament de Sant Cugat 1.000 pots de gel desinfectant de mig litre amb l’objectiu de repartir-los entre els negocis i botigues de la ciutat.

Amb la reobertura de part del teixit comercial, el consistori lliurarà aquesta setmana, de la mà dels agents de civisme, els 1.000 pots de gel desinfectant de mig litre donats per Eurofragance entre les botigues i establiments que aixequin la persiana.

D’aquesta manera l’empresa santcugatenca se suma a la resta de donacions que el teixit empresarial, associatiu i ciutadà ve fent des de l’inici de l’estat d’alarma.

Crida a la ciutadania per donar material sanitari

L’Ajuntament continua fent una crida a tota la ciutadania i empreses per seguir donant material sanitari. Gràcies a donacions voluntàries d’empreses i ciutadania és possible destinar més material de protecció als col·lectius que en tenen més necessitat. Les persones que tinguin material per fer mascaretes o que s’ofereixin per cosir-les i esterilitzar-les poden contactar amb l’Ajuntament a voluntariat@santcugat.cat.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar