L’Encabronada se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig amb activitats per a tots els públics

(05/05/2022 – Redacció)  

Els Diables de Sant Cugat ho tenen ja tot a punt per traslladar-nos al segle s. XIV els dies 20, 21 i 22 de maig gràcies a una nova edició de l’Encabronada. Es tracta d’una festa creada pels Diables on es representa la llegenda del Boc de Can Vernet en un format espectacle durant tot el cap de setmana, lligat amb altres activitats relacionades amb el món del Foc i els Balls de Diables. A més s’han organitzat diferents activitats enfocades perquè el públic de totes les edats coneguin aquesta part de la cultura popular de Sant Cugat.

Foto: Diables Sant Cugat

Els mateixos diables asseguren que “l’encabronada que ens farà entrar en un món fantàstic i llegendari, ple d’emoció, cultura i tradició

L’Encabronada 2022 començarà el divendres 20 de maig amb una xocolatada al parc Ramon Barnils que donarà pas a una cercavila amb els tabals dels Diables rememorant la llegenda del Boc de Can Vernet i la invocació del Boc.

El dissabte 21 es plantaran diferents bèsties de foc a davant de l’Ajuntament que més tard participaran en una Cercavila. A la tarda hi haurà una trobada de percussió solidària amb colles de Diables d’arreu de Catalunya i a les 20:45h el correfoc amb les bèsties de les colles convidades i el Boc de Can Vernet.

L’últim dia, el diumenge, hi haurà una ruta en bici pels diferents monuments històrics on es van ambientar les Llegendes de Sant Cugat, així com tallers, contacontes i actuacions de cultura popular.

A més durant tot el cap de setmana hi haurà una fira d’artesans i atraccions infantils a la rambla del Celler i un espai gastronòmic amb foodtrucks.

Podeu consultar el programa des d’AQUÍ

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar