L’endemà

mireia-ingla-model-opinio

Per Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat

La crisi que vivim tindrà un impacte econòmic i social molt important sobre les persones. Sabem, a més, que les accions que podem impulsar des de l’Ajuntament són una gota d’aigua dins d’un oceà. Ara bé, si volem que la societat que trobem l’endemà estigui cohesionada, tothom haurà de posar de la seva part.

L’Ajuntament ha de ser qui doni exemple. Un camí a seguir que arrossegui els sectors socials i econòmics a donar el millor de si mateixos per prioritzar una sortida justa de la crisi, passant per sobre dels guanys econòmics a curt termini i en benefici d’un futur millor per a tothom.

És el moment d’estendre la mà a tothom per trobar la millor sortida a la situació. És per això que el govern impulsarà tres comissions informatives especials, per treballar de la mà de l’oposició, i un Consell de Ciutat en què la societat civil també pugui exposar les seves idees.

En aquesta línia, impulsarem un programa econòmic sense precedents per tal d’afrontar l’emergència. Hem aprovat els primers 7 milions d’euros que destinarem a ajudar les persones més vulnerables, el comerç local, les persones autònomes i les empreses.

No valen excuses. Cal posar tot el que tenim sobre la taula i abocar-nos a les polítiques que giren al voltant de les persones. El futur passa per l’actitud que adoptem avui.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar